17.00 - 21.00

Dinerkaart

MENU
Bij reserveringen vanaf 10 personen krijgt u een aangepaste kaart of na telefonisch overleg een keuzemenu.

Voorgerechten

Voorgerechten

Beej Toën trio
13,95
een 3 tal kleine voorgerechtjes
Carpaccio van hert
14,50
met gebakken paddenstoelen, rucola, oude kaas en truffelmayonaise
Wild trio
14,95
wildsoep, huisgemaakte wildkroket en hertenham met preiselbeeren
Rundercarpaccio
13,50
met truffelmayonaise, rucola, oude kaas en noten
Huisgemaakt tonijnkoekje
13,95
met black tiger garnalen en licht pikante rouille
Shakshouka
12,50
van tomaat, paprika en rode ui overbakken met kwarteleitjes en knofloookbrood
Gemarineerde gerookte zalm
13,75
met een kruidentosti, rode ui en roomkaas
Krokant gebakken zwezerik
15,95
met balkenbrij, appel en een saus van appelstroop
Romige wildsoep
7,95
met paddenstoelen
Lichtgebonden kerriesoep
6,95
met kip en bosui
Mexicaanse bonensoep
7,50
met gehakt
MENU

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Black angus steak
23,95
met een paddenstoelensaus
Hazenbout op grootmoeders wijze
23,50
met puree en rode kool
Huisgemaakte wildgoulash
22,95
met puree en rode kool
Varkensrack
21,95
met tijm, rozemarijn en een saus van grove mosterd en honing
Kipstoofpot
20,95
op marokkaanse wijze met couscous
500 gram spareribs
19,95
met een mild, spicy of hot marinade
Onbeperkt spareribs
24,95
met een mild, spicy of hot marinade
Beej Toën burger
16,50
black angus burger met sla, tomaat, augurk, cheddar, hamburgersaus en uienringen
Wrap
18,50
gevuld met spareribvlees, uien, champignons en overbakken met kaas
Tagliatella
19,50
met gebakken paddenstoelen, noten en mozzarella
Duo van zeebaars en black tiger garnalen
22,95
met een saus van gele curry
Op de huid gebakken zalmfilet
22,50
met puree van knolselderij en een kruiden-pestosaus
Mosselen op klassieke wijze met friet en sausjes
21,50
mosselen zijn alleen op reservering, 2 dagen vantevoren reserveren!
Zacht gegaarde hertenbiefstuk
25,95
met een stevige wildjus, puree en rode kool

Alle gerechten worden geserveerd met
friet, aardappel en groenten garnituur.

MENU

Ons Paradepaardje

Hot (S)"Toon"

Mixed grill
24,50
sparerib, black angus steak, varkenshaas en kippendij met kruidenboter
Surf & Turf
27,95
black angus streak en black tiger garnalen
MENU

Menu De Chef

Menu De Chef

3 gangen menu van de chef
37,95
4 gangen menu van de chef
43,95
7 gangen proeverij
49,95
MENU

Tapas

Tapas

Tapas voorgerecht
8,95
een aangepaste kleinere variant van een voorgerecht naar keuze
Tapas hoofdgerecht
12,95
een aangepaste kleinere variant van een hoofdgerecht naar keuze
Tapas dessert
4,95
een aangepaste kleinere variant van een dessert naar keuze
MENU

Maaltijdsalades

Maaltijdsalades

Carpaccio van rund
18,95
met truffelmayonaise, noten en oude kaas
Gerookte zalm & tempura garnalen
18,95
met een pestomayonaise
Pikante kip
17,50
met champignons, uien en oosterse dressing
Hertenham
18,50
met gebakken paddenstoelen en preiselbeeren

Alle maaltijdsalades worden geserveerd
met friet of brood

MENU

Kindergerechten

Kindergerechten

Frikandel
6,50
met friet, mayonaise en appelmoes
Kroket
6,50
met friet, mayonaise en appelmoes
Bitterballen
6,50
met friet, mayonaise en appelmoes
Sparerib
12,95
met friet, mayonaise en appelmoes

Voor 12.95 kunnen onze kleine gasten ook een aangepaste portie van onze hoofdgerechten krijgen

MENU

Desserts

Desserts

Grand dessert
8,95
Huisgemaakt appeltaartje
8,50
met vanille ijs en karamelsaus
Hemelse modder
7,95
met amarenaijs
Kaasplankje
11,95
met vijgenbrood, appelstroop en noten